Allekirjoittaneella on syysloma, jota tytsyjen kanssa päätimme yllättäen tulla viettämään Kemijärvelle. Aivan kerrassaan suositeltava lomakohde. Kylmää, harmaata, sateista ja pimeä tulee kuuden aikoihin. Ilmeisesti minusta on sitten tulossa kaupunkilainen kun ahdistun pimeydestä. Jos edes tähdet näkyisi, mutta eipä ei, kun on pilvessä koko ajan. Saattaa olla, että seuraava reissu tänne päin sijoittuu sellaiseen ajankohtaan kun on jo lunta.

Anyways, käytiin Väiksyn kanssa lenkkeilemässä metsässä ja innokkaasti otin mukaan isän kameran, jossa oli uusi putki. Näpsin kuvia, joista ehkä kaksi oli tarkkoja, koska enhän minä tietenkään sitä osannut käyttää. Hyvin meni siis sekin.

Torstaina hypätään sitten Tirpan kanssa junaan ja matkataan Nennan luo Kalajoelle ja sieltä sitten Seinäjoelle misseilemään. Nade jää tänne ja vielä on hiukkasen auki kenen mukana se saakaan tulla Ouluun.

2003339.jpg

Väiski-herra


2003346.jpg

Siinäpä minun sisarukset. Ehkä ensimmäinen yhteisposeerauskuva vuoteen ja voi vaan miettiä, miten IHMEESSÄ niin moni sekoittaa ne? Pitänee leikata toiselta häntä tai korvat pois kun ei niissä kyllä mitään muuta samaa ole. Tai yksi jalka..hmmmm.