Ehkä pikkuriikkisen väsyneenä, mutta suhteellisen tervejärkisenä on nyt selvitty Messarin reissusta. Mainetta ja kunniaa tuli H:n verran, Tirppa on liian pieni ja liian tirppa, korvat oli sentään hyvät tällä kertaa. Kunhan ehdin ja jaksan, voisi vaikka tehdä tänne sivun, johon laittaisi näyttelyarvosteluja.

Lauantai aamupäivä oltiin gööttien rotuständillä edustamassa ja se meni oikein hienosti. Iltapäivän saikin pieni koira tuutia häkissä colliekehän reunalla Metka-bestiksen käytyä hakemassa kehästi ERI4 jos nyt oikein muistan. Uni maistui vielä kyllä illallakin hotellihuoneessa.

Sunnuntaina saatiin nukkua hiukan pidempään. Meidän ollessa aamupalalla olivat pikkuneidit varsinaisen oman aamupalansa päälle vielä vetäneet Nilan viikonlopun raksut ja myslipatukkaa. Ne siis löytyivät repusta, jonka tyhmä Kaisa oli jättänyt sohvalle. Huomasin kyllä, että Tirppa itseasiassa näyttää paremmalta (isommalta) kun sen maha on turvoksissa :). Ennen kehää minua jopa jännitti ja kun juoksutin neitiä kehän vieressä se meni aivan todella huonosti. Itse kehässä se kyllä sitten esiintyi oikein hienosti, sai olla taas ylpeä pikkuneidistä. Iltapäivällä vielä leikittiin tokojuttuja tyhjässä kehässä ja sekin meni kivasti.

Ikävämpiä juttuja oli sitten ne, että kävellessämme rotikkakehän ohi erehtyi Tirppa rukka vilkaisemaan siankorvaa syövää rottista, joka yritti sitten käydä Tirpan päälle. En nyt tiedä ajatteliko omistaja ihan loppuun asti kun antoi koiransa syödä selkänsä takana remmi löysällä siankorvaa....Myöhemmin vielä Tirppa pääsi melkein hengestään kun doggi yritti sitä ohi mennessään rouhaista, onneksi tästäkin selvittiin säikähdyksellä. Toivottavasti pikkuneidille ei jäänyt traumoja, näiden jälkeen se kyllä kiersi kaikki isommat koirat kaukaa.

Kaiken kaikkiaan oli kyllä kiva reissu. Kiitos Nennalle ja muurahaiskarhun ja lhasa apson sekoitukselle seurasta. Seuraavat koirarodutkin on sitten päätetty ja muutama uusikin luotu. Kukaan muu ei varmaan jaksaisi nauraa yhtä kauan aikaa lhasa apso juttuja kuin me.

Nyt Tirppa saa kehittyä ihan rauhassa ja pidetään missikisoista taukoa PAITSI Kemijärvellä on kai ihan kannatusmielessä käytävä. Olisin ilmoittanut molemmat koirat sinne jos tuomari olisi ollut joku muu, mutta nyt saa sitten vain Tirppa mennä. Nyt aletaan sitten ihan oikeasti treenaamaan sitä tokoakin. Nennan kanssa on kisa pystyssä. Kumpi saa ekana tuloksen kisoista vuonna -09  saa laittaa koiran toiselle puoleksi vuodeksi hoitoon ;).