No niin. Kerrankin tämä koirankoulutus on mennyt niin kuin ajattelinkin. Naavan luoksetulo vitkastelut saadaan luullakseni korjattua juuri sillä, että palkkaan sitä siitä. Teen nyt sellaisen tehokkaamman palkkausjakson ja sitten se satunnaistetaan. Tosin ihan ensimmäisenä meillä on pieni kesäloma kun lähden reissuun ja ei muutenkaan taideta päästä treeneihin vähään aikaan.

Oltiin siis kylässa Keskimaan treeneissä ja otin Naavalle neljä ilmaisua. Kyläilyn ansiosta sai vähän vieraampia maalimiehiä. Ensimmäinen oli lyhyellä välillä, jossa Naava tekikin ihan ihme sinkailuja pissojen perässä. Kolme muuta meni ihan mukiin menevästi, loppua kohden paremmin kun palkkasin ilmaisuista. Sitähän ei kuitenkaan koskaan tarvitse kokonaan lopettaa, kokeessakin saa palkata, puhumattakaan sitten mahdollisista oikeista etsinnöistä. Minä vaan haluaisin ahnehtia liikaa ja oikoa.
 Positiivista on, että Naava käyttäytyy maaleilla nykyään hyvin, tietenkin vieraammille se on vieraskorea. Pitää pikku hiljaa alkaa ottaa peitettyjä maaleja, ettei se kävelisi niiden, mitä se nykyään toisinaan harrastaa.