Päätin nyt yrittää aloittaa taas blogeilun kun luultavasti olen enimmäkseen koneen ääressä ainakin kun Kemijärvellä olen. Syksyllä sitten toinen juttu. Tyttösten kanssa pyöritään täällä äidin ja isän nurkissa, Nila kirjaimellisesti pyörii...ja pissaa. Se on ollut jo useamman kuukauden sisäsiisti kotona, mutta ilmeisesti se täällä on niin kierroksilla, että juo enemmän kuin normaalisti ja näin ollen pissaakin. Ehkä se parin päivän aikana huomaisi, että me oikeasti nyt asutaan täällä vähän pidempäänkin.

Tänään saatiin lenkille herraseuraa kun menimme Juhan ja Arten kanssa montuille koiria juoksuttamaan. Vähän jänskätti miten Naava suhtautuu Arteen, se kun ei aina ihan välttämättä isoista vieraista koirista tykkää, mutta Arte olikin oikein herrasmies ja keskittyi lähinnä lintujen etsimiseen. Naavaa se itseasiassa ärsyttikin kun Arte ei alkanut sitten sitä ollenkaan.

Ja nyt sitten ensimmäistä kertaa elämässäni yritin linkittää tänne kuvia. Katsotaan kuinka käy.

1602999.jpg
Arte juoksi..ja juoksi ja juoksi ja töppöjalat ei ihan pysyneet perässä

1603001.jpg
Nade raukka kun ei osaa uida niin muiden uimista sitten kommentoidaan aika äänekkäästi. Liian omituista touhua Naavan mielestä.

1603005.jpg
Nila tyytyi vain ihaillen katselemaan. Etsi kuvasta uiva saksanseisoja.

1603010.jpg
Lintujaaaa!

1603017.jpg
Piti ottaa kuva metsämiehestä ja sen koirasta, mutta Tirppa meni niin nätisti poseeraamaan :)

1603024.jpg
Koirani ovat taas niin kovin fiksunnäköisiä

1603038.jpg
Mutta ei ne muidenkaan koirat aina niin fiksunnäköisiä ole... Nila on ehkä aika hirmuinen peto.

1603041.jpg
Sai ne sitten kaikki melkein samaan kuvaan oikein päinkin


Huomasinpahan taas, että olen maailman huonoin valokuvaaja ja jos yksi koira juoksee kuin hullupää koko ajan tuhatta ja sataa (=Arte) yksi yrittää pysyä sen perässä, mutta kun ei pysy niin juoksee omia kuvioitaan (=Nila) ja yksi juoksee näiden kahden väliä, mutta ei saa kumpaakaan kiinni ja siksi turhautuneena räkyttää (=Naava) on niitä kuvia vähän hankala ottaa. Ehkä alan treenaamaan vähän. Nyt jos sitten vielä lenkittäisi itsensä ja laikapojan juoksemisen muodossa ennen illan rientoja. Gööttien energia on aika lailla tälle päivälle purettu.